Druk op ESC om te sluiten

Doen

 • Bridgen
  Zin om een avondje te bridgen

 • Pétanque
  Een middag het balspel pétanque, ook wel bekend als jeu de boules, spelen samen met je vriendengroep of familie, dat kan bij de Pétanque Club in Zeddam. Vanaf 12 personen is het mogelijk om de baan voor een aantal uur te huren. 

 • Tennissen
  Bij Tennisvereniging Zeddam kun je één van de zes kunstgrasbanen huren. Of je nu alleen of in dubbelspel op de baan wilt spelen, de tennisbaan in Zeddam biedt hiervoor de ideale gelegenheid. Voor informatie om een baan te huren klik hier

 • Wandelroutes
  Het prachtige gebied van het Montferland heeft ontzettend veel moois te bieden! Wanneer u op pad gaat in deze regio, wilt u het liefst alles zien. Het lijkt allemaal een onwerkelijk sprookje. In het gebied zijn meerdere wandelroutes uitgezet met verschillende afstanden.

  Zeddammerbos-route | 5 kilometer
  Deze gemarkeerde route van 5 kilometer gaat de Hettenheuvel op. Met zijn 93 meter is dit de hoogste heuvel van het Bergherbos. Meer informatie over deze route: https://wandelbeeld.nl/wandelroute-zeddammer-bos/

  Klik hier voor meer wandelroutes in de omgeving van Zeddam

 • Fietsroutes
  Montferland is een prachtig gebied om met de fiets te ontdekken. In Montferland zijn fietsroutes voor u uitgezet. Tijdens het maken van de fietsroute ontdekt u de mooiste plekjes van het gebied per fiets. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh in ’s Heerenberg of bovenop de uitkijktoren uitkijken over het schitterende landschap.

  Fietsroutes vanuit Zeddam

  Fietsen of mountainbikes kunt u huren in Zeddam bij Berc Bike