Druk op ESC om te sluiten

Bij Kobus

Bij Kobus staat aan de voet van het Montferland. In het restaurant voelt u zich al snel op uw gemak. De inrichting van het restaurant is een frisse mengeling van nostalgie en eigentijds. Het restaurant bestaat uit drie vertrekken. Elk vertrek heeft zijn eigen sfeer. Een grote serre is een van de vertrekken. Aan de voorzijde van het restaurant kunt u plaatsnemen op het terras. Hoog in het vaandel staan persoonlijk contact en een goede sfeer.

Lunchen & dineren

Na een heerlijke wandeling of fietstocht door de bosrijke omgeving van Montferland kunt u lunchen of dineren Bij Kobus. De lunchkaart van Bij Kobus biedt soepen, salades, belegde broodjes en gerechten aan van de grill. Kortom, de lunchkaart biedt voor elke gast een passend gerecht aan. De dinerkaart biedt zowel koude voorgerechten als warme voorgerechten aan. Geniet na het voorgerecht van een pasta of vegetarisch gerecht, vleesgerecht of een visgerecht. Sluit het diner af met een dessert of koffie specialiteit. Kinderen kunnen een van de heerlijke kindermenu’s kiezen.

Groepen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest of partij? Dan bent u Bij Kobus aan het juiste adres! U kunt feesten en partijen geven voor een gezelschap tot 250 gasten. Het feest of de partij kan plaatsvinden in een van de vertrekken of in meerdere vertrekken afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. U kunt onder leiding van een live band een dansje wagen. In de zomermaanden kan uw feest of partij ook plaatsvinden op het terras met eventueel een buitenbar.

Wilt u samen met uw gasten een hapje eten? Geen enkel probleem, Bij Kobus biedt zowel een keuzemenu aan als een warm en/of koudbuffet aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem telefonisch of per mail contact op met Bij Kobus.

Afhalen & barbecue

Heeft u geen zin om te koken? Houd u van gerechten van de barbecue? Kies dan voor de spareribs van Bij Kobus. Naast spareribs kunt u kiezen voor een afhaalmenu. Het afhaalmenu bestaat uit twee marinade’s, rauwkost, aardappelsalade, broodjes, kruidenboter en verschillende sauzen. Geef telefonisch uw bestelling door.

Openingstijden

Voor openingstijden kijk op de website

Locatie

Kilderseweg 18
7038 EH Zeddam
0314 – 652 877
info@bijkobus.nl
www.bijkobus.nl