Druk op ESC om te sluiten

Pétanque Club Montferland

In 1999 is op initiatief van de in 2005 overleden Joep Rikken de Pétanque Club Montferland opgericht. Het boulepark is vernoemd naar Joep Rikken.

De doelstelling van de Pétanque Club Montferland luidt als volgt: ‘het bieden van de mogelijkheid om het balspel pétanque te beoefenen’. In de volksmond wordt het balspel jeu de boules genoemd. Bij de Pétanque Club Montferland wordt het snelgroeiende balspel zowel recreatief als in wedstrijdverband beoefend.

In wedstrijdverband vindt het balspel plaats onder auspiciën van de Nederlandse Jeu de Boulesbond NOC-NSF. De vereniging is hierbij aangesloten. Een gediplomeerde trainer traint de groep wedstrijdspelers. De kennis van de trainer wordt ingezet voor alle leden die het spel binnen de club spelen. Van ervaren wedstrijdleiders krijgen de nieuwe leden les in de basistechniek.

De leden zijn niet alleen afkomstig uit Zeddam, maar komen ook uit omliggende plaatsen. Pétanque Club Montferland is voor velen aantrekkelijk vanwege de sfeer en gezelligheid in combinatie met een dosis sportieve uitdaging in een fraaie bosrijke omgeving.

Verhuur

Wilt u banen of de accommodatie huren? U kunt contact opnemen met Albert Hoftijzer. Telefonisch te bereiken via 0315-241529 of 06-13424518 en de mail.

Bent u benieuwd welke tarieven de Pétanque Club Montferland hanteert? Neem dan een kijkje op de website.

Wegens de wettelijke voorschriften is begeleiding altijd inbegrepen.

Speeltijden

Op de website kunt u bekijken op welke dagen en tijden u pétanque kan spelen.

Locatie

Pétanque Club Montferland
Gildepad 3
7038 EC Zeddam
0315-241529/06-12417010
www.pcmontferland.nl