Druk op ESC om te sluiten

KeK Festival (Kunst & Kunstig)

Festival Kunst en Kunstig heeft een nieuwe naam: KeK Festival. KeK is een jaarlijks terugkerend festival waar muziek, theater en Kekke producten elkaar vinden. Er is ruimte voor originaliteit en creativiteit en waar je je kunt laten inspireren, maar waar ook duurzaamheid hoog in het vaandel staat. 

Gemoedelijk, kleinschalig, inspirerend groen en duurzaam
De locatie inspireert ons om het festival gemoedelijk, laagdrempelig en kleinschalig te houden. Waar iedereen welkom is, van jong tot oud en alles er tussenin. Een knus, kek festival zou je kunnen zeggen. In een prachtige groene omgeving tussen de historische molens van Zeddam en de Museumboerderij de Gildekoat. Daarnaast hebben we veel ruimte voor kramen waar duurzame, mooie, creatieve, inspirerende en ambachtelijke producten worden verkocht. Van sieraden en gerecyclede tassen tot kunst en heerlijke regionale producten. Verspreid over het terrein worden er workshops en demonstraties gehouden. En natuurlijk wordt de innerlijke mens ook niet vergeten: er zijn verschillende foodtrucks met heerlijke, lokale drankjes en hapjes!

Een gemoedelijk en gezellig festival. Samen genieten van heerlijke (streek)producten, de unieke omgeving, mooie muziek en elkaar.

Meer informatie?
Ga naar kunstenkunstig.nl of www.facebook.com/festivalkunstenkunstig/ voor meer informatie.