Druk op ESC om te sluiten

Hotel Restaurant Ruimzicht & Brasserie Brût

Hotel Ruimzicht is een gastvrij hotel in Zeddam met 49 kamers. De gast staat er centraal en in Hotel Ruimzicht heerst een familiaire en gemoedelijke sfeer. Op een hele warme, liefdevolle en persoonlijke wijze gaat Ruimzicht voor kwaliteit.

Hotel

In Montferland ligt het sfeervolle hotel Ruimzicht in Zeddam aan de rand van het Bergherbos.  Ideaal is het hotel als start locatie voor uw wandel- of fietstochten.

Het hotel heeft twee type kamers. De Standaard Kamer is recentelijk gerenoveerd. Deze kamer beschikt over een boxspring en een nieuwe badkamer. U kunt ook kiezen voor de Classic Kamer. 

Brasserie Brût

Kom samen met uw gezelschap bij de brasserie lunchen, dineren of borrelen. De keukenbrigade maken met verrassende hoogstaande gerechten van elke Brût lunch een succes. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het vernieuwde terras. ’s Avonds kunt u gerechten kiezen van de uitgebreide dinerkaart. U kunt ook kiezen voor een Brût Special of een 3-gangen menu. Maak het diner compleet met een bijpassende wijn. Wist u dat Brasserie Brût een uitgebreide borrelkaart heeft? De borrelkaart biedt meer dan 10 open wijnen aan en heerlijke hapjes voor bij de borrel.

Locatie

Hotel Restaurant Ruimzicht/ Brasserie Brût
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam
0314-651941
info@ruimzicht.com
www.ruimzicht.com