Druk op ESC om te sluiten

Het Montferland – Hotel Restaurant

Het Montferland is een heerlijk restaurant welke tot de top 3 van de beste restaurants in Montferland behoort. Voor wie op zoek is naar een lekker restaurant, waar hij/zij helemaal in de watten gelegd gaat worden, is met dit restaurant op de juiste plek. Gastvrijheid staat bij dit restaurant namelijk hoog in het vaandel!

Het restaurant kent een warme en moderne uitstraling, waarbij veel natuurlijke elementen gebruikt zijn. Zo voelt u zich helemaal als thuis!

U kunt bij dit gezellige restaurant terecht voor een lekker kopje koffie met een stukje gebak of voor een heerlijk diner, de keuze is aan u! Onder de leiding van de chefkok Roy Volkers bereidt het restaurant vele lekkere lunch- en internationale dinergerechten. Hierbij kunt u kiezen voor uw eigen samenstelling met het á la carte menu of kunt u zich laten verrassen door al het lekkers met 1 van de vele menu’s.

Mensen die u voor gingen hebben bij dit restaurant buitengewoon goed gegeten en hebben mogen genieten van het gastvrije personeel

Wilt u na zo een gezellig avondje uit niet meer naar huis? Geen probleem! Het restaurant heeft ook de beschikking over hotelkamers waar u heerlijk kan overnachten!

 

Openingstijden
Voor openingstijden kijk op de website

Contactgegevens
Montferland 1
7038 EB Zeddam
0314–651444
info@hetmontferland.com
www.hetmontferland.com