Druk op ESC om te sluiten

Het Natuurtheater in Zeddam trapt af met een Comedynight!

Eindelijk is het weer zo ver, het Natuurtheater in Zeddam gaat los! Op 25 juni 2021 om 20.00 uur betreedt Het Comedyhuis het podium voor een spetterende avond. “Nog wel helaas met beperkt aantal bezoekers, maar onze trouwe bezoekers verdienen het om weer een gezellige avond in het theater te beleven”, aldus Jos van Schriek namens Stichting Natuurtheater Zeddam.

Comedyhuis Comedynight

De magie van stand-up comedy in de open lucht! Na eerder succes in 2018 komt Het Comedyhuis terug. De line-up is met andere comedians dan in 2018. Opnieuw gegarandeerd een leuke avond met een aantal geweldige comedians die een flinke dosis humor voorschotelen en een MC/presentator die de avond aan elkaar praat.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1024x320.png

Over Het Comedyhuis

Het Comedyhuis is hét stand-up comedy-gezelschap van Utrecht met wekelijkse shows in De Kargadoor en een maandelijkse show in Tivoli Vredenburg. Het Comedyhuis heeft al bijna 10 jaar maar één doel: een glimlach op je gezicht toveren en je een leuke avond bezorgen. Gegarandeerd dat je met een glimlach op je gezicht naar huis gaat.

Kaartverkoop

Entree is € 12,50; Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via https://www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk.

Binnenkort ook in het Natuurtheater Zeddam

Zaterdag 10 juli 15.00 uur: Restart – Terug naar de sixties en seventies
Zondag 1 augustus 10.30 uur: Openluchtmis Oswaldusviering
Zondag 19 augustus 15.00 uur: Golden Oldies Duo – Hits van de jaren 20 tot nu
Vrijdag 10 september 20.00 uur: Ogham – Celtic Folk Night