Druk op ESC om te sluiten

Aanstaande Zondag, super leuk culinair uitje

Aanstaande zondag, super leuk culinaire uitje !!!
??HAP & STAP MONTFERLAND??
 
??‍??⏱️?
Zondag 23 januari 2022 organiseren wij: Brasserie Brut, Karels Restaurant Hotel, Het Montferland, Brinks Pannenkoeken en Il Tonno Rosso gezamenlijk een culinaire wandeling. De wandeling is circa 10 kilometer en komt langs alle bovenstaande restaurants waar per restaurant een gerechtje geserveerd wordt. De route zal starten en eindigen bij Brasserie Brût. Hier wordt tevens de eerste gang geserveerd. Starten is mogelijk tussen 11:00 uur en 13:00 uur. Aanmelden is verplicht, een reservering kan geplaatst worden deze link
Wij werken met een maximum aantal startplekken per kwartier, hou er rekening mee dat het kan voorkomen dat het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is. De kosten voor deze culinaire wandelroute bedragen € 35,- per persoon, dit kan bij het startpunt: Brasserie Brût voldaan worden. Speciale wensen of diëten? Geef dit gerust aan in de opmerking van je reservering.
???‍♀️
De route is ook geschikt voor kinderen. Speciaal voor de kids is een speciaal kindermenu samengesteld. De kosten voor de kinderroute bedraagt € 15,- per kind. Bij het plaatsen van een reservering kan in de opmerking aangegeven worden of er kinderen mee lopen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
?❓?
Naast dat er bij elk restaurant een hapje voor jullie klaar staat wordt jullie kennis ook op de proef gesteld. Er zullen verspreid over alle horecazaken 5 vragen gesteld worden. Tussen alle juiste ingeleverde antwoorden worden vijf winnaars getrokken. Voor de winnaars ligt een mooie prijs klaar!
Zien wij jullie aanstaande zondag? ?‍♀️ aanmelden is verplicht, via deze link
#samensterk #horeca #Montferland #wandelen #hapenstap